Berawal dari email lalu SMS, aku berkenalan dengan Mini, panggilanku pada Dominique. Kami sepakat untuk saling bertemu di sebuah kafe, daerah atas kota Bandung. Dari penampilan awalnya aku cukup tertarik, meskipun bodinya tergolong biasa-biasa saja...

Aku bersekolah di salah sebuah sekolah di ibu kota.walaupun aku. bersekolah di Bandar namun kebanyakan cilgu yang mengajar di sekolah itu mengenakan tudung. Dalam erti kata lain kebanyakanya berwatakan alim-alim belaka.Dalam banyak-banyak cikgu yang mengajar...

Abang Ngah adalah anak angkat aruah  bapa mertuaku yang  duduk di sebuah bandar yang jaraknya 155 km dari kampungku. Pada hari Sabtu   jam 11.30 malam ketika aku sedang bekerja di hospital, aku menerima panggilan yang...

kisah ni berlaku pada masa aku sekolah dulu.Masa tu aku bekerja sebagai pembantu gerai makan seorang makcik. Aku panggil dia Mak Jah. Umur dia dalam pertengahan 40-an. Dia ni agak gempal dan suka make-up'. Gaji...

Aku ni masa sekolah dulu takdelah gila seks sangat macam member-member aku dulu. Ada yang bawak CD bluelah, majalah playboy dan memacam lagilah. Aku pernah sekali dua jek tengok itupun setakat majalah jek. Tapi sekarang...

Ayah Su adalah bapa saudara suamiku. Dia yang berusia 70 tahun masih kelihatan segak kerana tidak menyimpan misai dan janggut. Manakala rambutnya yang tidak beruban menyebabkan dia lebih kelihatan muda dari umurnya. Bila Mak Su sakit...

Ibuku yang berusia 73 tahun sudah lama sakit. Dia terjatuh ketika mahu turun dari bas. Sejak itu ibuku tidak dapat berjalan. Dia menggunakan kerusi roda untuk bergerak. Oleh kerana ayah sudah lama meninggal dunia, maka...

Bila aku ingat2 balik pengalaman aku yang pertama hilang teruna, aku gelak sorang2. cite die macam nie, aku ade kenal ade awek asli ni, muke cun xde rupe orang asli, sebijik macam cine mase aku...

Aku mengenalinya melalui blogku. Bila kubuka emailku, kudapati seorang wanita menghantar sebuah cerita untuk disiarkan dalam blogku. Aku terus menyiarkan pengalaman peribadinya bersama boyfriendnya dalam blogku yang sudah mencapai 9 juta hit.   Selepas itu aku hantar e mail beritahu Rossa...

Aku menyewa sebuah bilik di tingkat dua di sebuah rumah kedai. Di tingkat dua itu, ada 10 bilik. Aku orang kedua yang paling lama menyewa bilik di situ yang mana bilik itu berharga RM230 sebulan...