Dalam berkehidupan rumah tangga termasuk sudah bahagia sudah memiliki 2 anak yang masih kecil satunya umur 8 tahun dan yang kedua 4 tahun, di rumahku ada salah satu pembantu yang masih muda dia belum menikah...

Sudah masuk tahun ketiga aku buka praktek di sini semuanya berjalan biasa-biasa saja seperti layaknya praktek dokterr umum lainnya. Pasien bervariasi umur dan status sosialnya. Pada umumnya datang ke tempat praktekku dengan keluhan yang juga...

Setelah permainan cintaku dengan Evi sore itu, kami jadi sering melakukannya apabila ada kesempatan. Kadang kami bercinta di Kamar Evi dan kadang di kamarku. Evi yang masih berusia 22 tahun itu bercerita tentang hilangnya kegadisannya...

Hai, kenalkan namaku retno, aku seorang janda, orang bilang aku cantik mirip Tamara Blezinsky, tinggiku 1.68cm, kulitku putih mulus dengan ukuran tubuh 34C/29/37, yah tetekku memang tidak begitu besar dibandingkan dengan tinggi tubuhku, tapi aku punya pinggul yang...

Kisah nie betul2 brlaku kat diri aku,cume aku nk sharing je.time tu umur aku 19 tahun,tahun ni la(2010).Saye ni bknlh msuk dlm kategori budak perempuan yg liar tp cuma menggatal jerr :p aku ni lesbians.Jgn...

Aku merupakan seorang pelajar di sebuah sekolah di Melaka. Nama ku Azam (bukan nama sebenar) Ketika itu aku berada di awal tingkatan 5. Aku merupakan seorang yang kuat melancap kerana aku tidak dapat menghentikan perbuatan...

Ceritabenar ini berlaku pada bulan march 2001 pada pukul 10:30am hingga 5:45pm. Saya dengan name TS and dia dengan name IDAH. Umur saya 25 tahun dan umur Ana 14 tahun. Saya berasal dari perak dan...

Aku sudah tidak tertahan lagi dengan segala perbuatan Ah Beng dan rakan-rakannya. Namun untuk memberitahu sesiapa mengenai perkara ini aku tidak berani. Kepala ku berat memikirkan akan kejadian-kejadian yang telah berlaku ke atas ku. Walaupun...

Aku tinggal serumah bersama dengan 4 orang kawan aku.Pada suatu hari salah seorang kawan aku minta aku tolong adiknya pindah barang kerumah sewa kami . Rupanya adik kawan aku tu perempuan.Aku pun tolong pindahkan barang kerumah sewa kami sebab ada...

Saya seorang wanita berusia 38 tahun yang dibesarkan di sebuah peternakan di selatan. Sejak saya melihat salah satu kuda kami bercinta dengan kuda betina, saya berfantasi tentang seekor kuda yang menjilat saya. Saya menikah dan...

Noreen (bukan nama sebenarnya, tapi kerana ada mirip dengan pelakon Noreen Noor, kita panggil saja dia Noreen) berpaling dan mendapati bekas bapa mertuanya telah melondehkan kain sarongnya. Batang bekas bapa mertuanya yang hitam, panjang dan...

Tom Aaron melompat keluar dari taksi di depan County General Hospital, basah kuyup di kulit ketika badai guntur musim panas menyapu seluruh wilayah Cobb. Sambil mengeluarkan air sebanyak mungkin, Tom mencari bank lift yang tepat yang akan membawanya ke kantor...

Nah, ini pula kisah perlakuan sumbang dalam sebuah keluarga berpendidikan. Pandai tidak semestinya tinggi akhlak bila tahap nafsu melebihi darjah kewarasan. Kata orang, pandai tak boleh diikut bodoh tak boleh diajar. Sebab itu ramai jenayah...

Rekan kerja saya memberi tahu saya tentang tempat liburan yang menyenangkan ini, tetapi dia tidak menceritakan semuanya kepada saya. Ketika saya mempercayai kisahnya, saya membeli perjalanan ke sana untuk saya dan pacar saya. Dia mengatakan kepada saya bahwa...